ΕΝΟΣ ΤΣΙΡΟΥ ….ΜΥΡΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΠΟΝΤΑΙ

 ΕΚΛΟΓΕΣ 2006

Αγαπητοί φίλοι
Θέλω να σας ενημερώσω για τη περιοχή του Λόφου του Αγίου Σπυρίδωνα, η οποία από το νέο χρόνο και εφόσον βρίσκομαι στη Διοίκηση, θα αγοραστεί από το Δήμο μας.

Ήδη στο τεχνικό πρόγραμμα που έχουμε ετοιμάσει προβλέπεται η αγορά της εν λόγω περιοχής από το Δήμο σε τιμή που είναι κοντά στην εμπορική και η οποία θα καθοριστεί από το Σώμα Ορκωτών Λογιστών.

Έτσι ένα χρόνιο ζήτημα θα επιλυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τη Διοίκησή μας.

Εσείς θα λάβετε το αντίτιμο των περιουσιών σας και έτσι το Γαλάτσι θα αποκτήσει ένα ακόμα πάρκο χωρίς να επιβαρυνθούν οι περίοικοι.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου
Κυριάκος Τσίρος

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010

Αγαπητοί Συμπολίτες

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι με τις ενέργειες που έχουμε κάνει ως Διοίκηση έχουμε καταφέρει να αποτρέψουμε την τσιμεντοποίηση του Λόφου του Αγίου Σπυρίδωνα. Όπως θα θυμάστε, η διοίκηση του κ. Τούντα ετοιμαζόταν να τσιμεντοποιήσει την εν λόγω περιοχή.

Στο τεχνικό πρόγραμμα που έχουμε καταρτίσει προβλέπεται η αγορά της συγκεκριμένης περιοχής από το Δήμο μας(έχουμε εξασφαλίσει τους πόρους, ώστε ο χώρος να μετατραπεί σε μητροπολιτικό πάρκο).Κανένας περίοικος δεν θα επιβαρυνθεί οικονομικά, ενώ οι ιδιοκτήτες του Λόφου θα λάβουν το αντίτιμο των ιδιοκτησιών τους σε τιμή κοντά στην εμπορική τους αξία.

Θέλω να σας ενημερώσω ότι με έγγραφο της Διοίκησής μας(Αρ. Πρωτ.21442),που έχει σταλεί στην Πολεοδομία(5/10/2010,αναστείλαμε και έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες ματαιώσαμε κάθε διαδικασία πράξης αναλογισμού.

Όπως είχα και προεκλογικά υποσχεθεί ο Λόφος του Αγίου Σπυρίδωνα θα γίνει ένα μητροπολιτικό πάρκο με πολύ πράσινο, ένας χώρος αναψυχής για όλους μας.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου
Κυριάκος Τσίρος

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s