Ομιλία Θ. Τούντα στην πλατεία Αγ. Ειρήνης στο Γαλάτσι

Η περιοχή που λίγο έλειψε να γίνει πεδίο μάχης εμφυλίου πολέμου μεταξύ φίλων και γειτόνων,εξ’ αιτίας της αλλοπρόσαλλης πολιτικής του Δημάρχου Κ.Τσίρου,υποδέχθηκε το βράδυ της Τετάρτης τον Θ.Τούντα και υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.
Η Κωνσταντίνα Λεωνιδάκι,η Λίνα Κατσαρίδη,ο Σπύρος Αργυρός,ο Δημήτρης Αθηναίος και ο Γιάννης Τζέμης,αναφέρθηκαν στην ανακολουθία λόγων και έργων του απερχόμενου Δημάρχου,στις ψεύτικες υποσχέσεις του και στο κλίμα αναξιοκρατίας που έχει εγκατασταθεί την τελευταία 4-ετία στον Δήμο.
Εξέφρασαν όλοι τους την σιγουριά για μια νέα πορεία μετά τις εκλογές.

Ο Θ. Τούντας με τη σειρά του,τόνισε την ανάγκη μιας ολοκληρωμένης μελέτης,που θα αντιμετωπίσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα της περιοχής μέσα στα πλαίσια μιας λύσης,που θα δώσει κυκλοφοριακές ανάσες σε όλο το Γαλάτσι.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος δεν παρέλειψε για μια ακόμα φορά να καυτηριάσει τις ψεύτικες υποσχέσεις και την απραξία της σημερινής διοίκησης του Δήμου,που έχουν δημιουργήσει ένα τεράστιο οικονομικό έλλειμα,ενώ κάλεσε τον κόσμο να συγκρίνει τα έργα της τετραετίας 2002-2006 με την τετραετία του κυρίου Τσίρου.
Την τιμητική τους και αυτή τη βραδιά είχαν τα ευρωπαικά προγράμματα.Όπως είπε ο Θ. Τούντας,δαπανήθηκαν 800.000€ για την ιστοσελίδα και το Πληροφοριακό Γεωγραφικό Σύστημα του Δήμου.Δυο προγράμματα που θα μπορούσαν να προσφέρουν υπηρεσίες στον πολίτη και να εισάγουν τον Δήμο στις νέες τεχνολογίες του 21ου αιώνα.Δυστυχώς όμως αποδείχθηκαν «σκουπίδια»,αφού υπολειτουργούν ή δεν λειτουργούν καθόλου.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s