Απάντηση του Θ.Τούντα …στις γκαιμπελίστικες μεθόδους του Τσίρου

ΙΔΟΥ Η ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ κ ΤΣΙΡΟΥ!

Ο απερχόμενος κ. Τσίρος και τα πολύχρωμα ένθεν κακείθεν παπαγαλάκια του, εξαιτίας της παντελούς ανυπαρξίας έργου και επιχειρημάτων, λασπολογούν και παραπληροφορούν για τον τόπο κατοικίας, το επάγγελμα και την υποψηφιότητά μου. Το ίδιο κάνει και από την τελευταία φυλλάδα του Δήμου ή μάλλον της παράταξής του. Φαίνεται ότι έχει εκλάβει την στάση ας για ευπρεπή και πολιτισμένο εκλογικό αγώνα ως αδυναμία. Υπενθυμίζω στον διαστρεβλωτή ένοικο της Αρχιμήδους και Ιπποκράτους και στους κακόβουλους παρατρεχάμενους του τα εξής:

– Σε ό,τι αφορά την κατοικία μου: Είμαι γέννημα θρέμμα δημότης και πολίτης αυτής της πόλης και τη γνωρίζω άριστα σε όλην τη σύγχρονη ιστορική της διαδρομή. Εδώ γεννήθηκα, εδώ πήγα σχολείο, εδώ έχω το γραφείο ου, εδώ είναι οι φίλοι μου και ο κοινωνικός ου περίγυρος. Είμαι παντρεμένος επίσης, με Γαλατσιώτισσα, γέννημα θρέμμα, εδώ εκλέχτηκα δημοτικός σύμβουλος τις δεκαετίες του 1980 και 1990, επί δημαρχίας Παπαδιονυσίου. Είμαι βέβαιος ότι κριτήριο επιλογής των συμπολιτών ας είναι η προσφορά στην πόλη και όχι το πού κοιμάται κανείς το βράδυ. Εξάλλου, ο κ. Τσίρος καλά θα κάνει να πει στον κόσμο για τον τόπο κατοικίας και επαγγελματικής μάλιστα δράσης προβεβλημένων δημοτικών του συμβούλων, που νομίμως βέβαια πολιτεύονται εδώ αλλά πρέπει να ελεγχθούν κατά την τσιρική πρωτόγονη πολιτική κουλτούρα και λογική. Οφείλω να θυμίσω επίσης στον κ. Τσίρο ότι ο ίδιος ήταν υποψήφιος του συνδυασμού μου το 2002 και μετά Αντιδήμαρχος. Αλήθεια, πως δεν τον πείραξε τότε ο τόπος κατοικίας μου;

Τότε όργωνε την πόλη ας, αποκαλώντας τον Β. Παπαδιονυσίου «καταστροφέα» του Γαλατσίου. Τα γραπτά μένουν. Για να δείτε τη συνέπεια, την τιμιότητα και τις ηθικές αρχές του απερχόμενου.

-Σε ο, τι αφορά το επάγγελμά μου: Ξεκίνησα από φτωχή οικογένεια και είμαι αυτοδημιούργητος. Αυτό ενοχλεί τον κ. Τσίρο;

 Τα τσιρικά επιχειρήματα περί τσιμεντοποίησης της πόλης δείχνουν έλλειψη σοβαρότητας και είναι γκαιπελικής καταγωγής. Η σημερινή εικόνα του Γαλατσίου, και του λεκανοπεδίου γενικότερα, είναι αποτέλεσμα της στρεβλής ανάπτυξης δεκαετιών.Δ εν καθόρισα εγώ ούτε τους όρους ούτε τους συντελεστές δόμησης. Αντίθετα ως Δήμαρχος της πόλης κατέβαλα κάθε προσπάθεια για την αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων και τη δημιουργία νέων κοινόχρηστων χώρων και χώρων πρασίνου, με απτά αποτελέσματα. Ας απαντήσει ο κ. Τσίρος: έχει ένα αντίστοιχο έργο κατά τη διάρκεια της Διοίκησής του; Ας ην κουράζεται όμως ο χαρωπός ας Δήμαρχος, δεν θα βρει ούτε ένα.Απεναντίας, δεν δικαιούται να μιλά για τσιμεντοποίηση ο κατασκευαστής των…οχυρών του Ρούπελ των Παραδεισίων.•

-Σε ό,τι αφορά τις πολεοδομικές αρμοδιότητες που παραχωρεί ο «Καλλικράτης» στους Δήμους και τα υπονοούμενα του συνεπούς στην πολιτική αθλιότητα και την παραληρηματική αγένεια κ. Τσίρου, πρέπει να ξέρει ότι θα τηρήσω το νόμο και θα αναστείλω ως Δήμαρχος την επαγγελματική ου δραστηριότητα, γιατί ακριβώς διαφέρω απ’ αυτόν. Ο …ανθρώπινος κ. Τσίρος παραμυθιάζει τους ασθενείς του ότι θα παραβιάσει το νόμο και θα είναι και γιατρός στην απίθανη περίπτωση που εκλεγεί Δήμαρχος! ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΟΥΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ! Έτσι ευτελίζει το επάγγελμά του, μπερδεύοντάς το με την εκλογική δημαρχική πελατεία του αλλά και κάθε ίχνος αξιοπρέπειας του αξιώματός του.

-Τέλος, σε ό,τι αφορά την δήθεν ανεξαρτησία του, που σημαίνει ότι έχεις τη θέληση και το σθένος να ην παίρνεις κομματική γραμμή για τις αποφάσεις σου όσον αφορά την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου, ας απαντήσει ο απερχόμενος στο λαό του Γαλατσίου:

 -Όρισε αντιδημάρχους και προέδρους νομικών προσώπων με παρέμβαση της Ρηγίλλης

-Ζήτησε τη στήριξη του ΛΑΟΣ ε ανταλλάγματα;

-Όταν ψήφιζε τον Σαμαρά στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. ,τι υποσχέθηκε;

Ο απερχόμενος., σαν σύγχρονος Όργουελ, έχει βαλθεί να αλλάξει τη σημασία των λέξεων. Γι’ αυτό όπου ακούτε ήθος και ηθικές αρχές από τον ΤσίροΌργουελ, διαβάζετε ανηθικότητα, όπου ακούτε διαφάνεια, διαβάζετε αδιαφάνεια και θολούρα, όπου ακούτε καθαρά χέρια, διαβάζετε βρώμικα χέρια, όπου ακούτε ευγένεια, διαβάζετε αγένεια, όπου ακούτε ταπεινότητα, διαβάζετε έπαρση, όπου ακούτε κοροϊδία διαβάζετε Τσίρος, όπου ακούτε «δικά μας παιδιά» διαβάζετε Κανέλλος Κούλης.

Γαλάτσι, 30 Σεπτεμβρίου 2010

Θεόδωρος Β. Τούντας Υποψ. Δήμαρχος Γαλατσίου

ΥΓ: Η σχολιάστρια των ανακοινώσεών μας υποψήφια, ας μην «κατασπαταλάται»όπως γράφει ΔΕΞΙΑ ΖΕΡΒΑ και μάλιστα απρόκλητα, δείχνοντας αδυναμία στις άλυτες… εξισώσεις παρατάξεων. εν θα την ακολουθήσουμε, ούτε θα την αποκαλέσουμε δεκανίκι του αντιπάλου μας, όπως λένε οι συμπολίτες  μας. 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s