Το περιοδικό του Δήμου και ο Δήμος τσιφλίκι του Τσίρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

TO ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΣΙΡΟΥ
Μπέρδεψε την παράταξή του με το ρόλο του Δημάρχου

Όπως στην κεντρική πολιτική σκηνή δεν πρέπει να ταυτίζεται το κόμμα με την άσκηση της εξουσίας , έτσι και στο Δήμο , δεν πρέπει η δημοτική παράταξη του Δημάρχου να ταυτίζεται και να συγχέεται με το Δήμο . Και εδώο Κ. Τσίρος δεν τήρησε ούτε καν τα προσχήματα .

Το διμηνιαίο περιοδικό του Δήμου με τίτλο « Γαλάτσι» , που το χρηματοδοτούμε όλοι εμείς οι φορολογούμενοι πολίτες και όχι το προσωπικό και επαγγελτικό ταμείο του Δημάρχου , έγινε διαφημιστικό φυλλάδιο του συνδυασμού του , από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα , αντί να παραθέτει το έργο του Δήμου και να ενημερώνει τους πολίτες .
Επειδή όμως το έργο αυτό είναι ανύπαρκτο και δεν το … βλέπει ο τοπικός Τύπος , ο απερχόμενος Δήμαρχος έχει μετατρέψει το περιοδικό σε προπαγανδιστική φυλλάδα και τον Δήμο σε τσιφλίκι του . Η διάθεση μιας σελίδας στους άλλους συνδυασμούς είναι άλλοθι για τις δίκες του αντιδημοκρατικές συμπεριφορές και αυθαιρεσίες . Και η δική του παράταξη έπρεπε να είχε αναλογικό χώρο προβολής των θέσεών της στο περιοδικό (ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ και ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΩΤΩΝ , επαναλαμβάνουμε ), ενώ ο άλλος χώρος έπρεπε να ήταν ενημερωτικός και παιδευτικός . Έτσι αντιλαμβάνεται την ανεξαρτησία που διατυμπανίζει ο Δήμαρχος Τσίρος ; Έτσι αντιλαμβάνεται την τιμιότητα και το ήθος ;

Μέχρι και το τελευταίο φυλλάδιο του συνδυασμού του χρηματοδοτείται από τον Δήμο και διανέμεται στο Δήμο ! Ήρθε όμως η ώρα να τελειώσουν όλα αυτά τα παράνοα και φαύλα που ας γυρνούν χρόνια πίσω .

Ο Ελεγκτής Δημόσιας Διοίκησης και η αρμόδια Επιτροπή Εκλογικών δαπανών έχουν τον λόγο !

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s