Ένα νέο ξεκίνημα για το Γαλάτσι των προσδοκιών μας

 • Ο δυναμικός ανεξάρτητος,ενωτικός και  ανανεωτικός συνδυασμός μας είναι έτοιμος να βγάλει το Γαλάτσι από το σημερινό τέλμα.
 • Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα, οι λύσεις όμως έχουν
 • Τα 3Α της Δημαρχίας Τσίρου:
  ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ,ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ,
  ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
 •  
  Οι δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου έχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Το πρώτο είναι η μεγάλη οικονομική κρίση της χώρας μας που έχει άμεσο αντίκτυπο και στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Το δεύτερο είναι η μεταρρύθμιση που φέρνει το «πρόγραμμα Καλλικράτης», τα πολλά θετικά στοιχεία που πρέπει μια ικανή δημοτική αρχή να αξιοποιήσει, αλλά και τις επιπλέον αρμοδιότητες, που δε συνοδεύεται από αντίστοιχους και επαρκείς πόρους.

  Οι δημοτικές εκλογές έχουν και δυο ιδιαίτερες τοπικές συνιστώσες. Την παταγώδη αποτυχία της απερχόμενης δημοτικής αρχής και τον κατακερματισμό της δημοτικής αντιπολίτευσης, με την έκθεση πολλών υποψηφιοτήτων, κάτι που δεν αποτελεί κατ’ ανάγκην αρνητικό στοιχείο. Αρκεί ο πολιτικός-δημοτικός αγώνας να διεξάγεται με βάση θέσεις και αρχές, με βάση προτάσεις για τη λύση των τοπικών προβλημάτων και όχι με βάση ασύστατες κατηγορίες και προσωπικές επιθέσεις, άγονες αντιπαραθέσεις και ιδεολογήματα.

  Η δημοτική κίνηση, ο δημοτικός συνδυασμός μας  τιμά και τον ανεξάρτητο και τον ανανεωτικό χαρακτήρα του. Θα είμαστε, όπως έχουμε αποδείξει από τη σύστασή μας ανεξάρτητοι από οποιαδήποτε παρέμβαση στο αυτοδιοικητικό έργο μας, με οδηγό το συμφέρον του Γαλατσίου και των πολιτών του. Όσοι συντάσσονται με τις θέσεις και αρχές μας, με τις προγραμματικές μας προτάσεις και δεσμεύσεις, ανεξάρτητα από κομματικές προτιμήσεις και περιχαρακώσεις, είναι ευπρόσδεκτοι στον αγώνα που αναλαμβάνουμε για το νέο Γαλάτσι. Δίνουμε το χέρι σε όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα με το τι ψήφιζαν ή ψηφίζουν σε κεντρικό ή τοπικό επίπεδο. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΤΙΜΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΞΙΟΒΙΩΤΗ.

  Το 2006 παραδώσαμε ένα Δήμο σφριγηλό, με όραμα, με σχέδιο, με μεγάλα έργα σε εξέλιξη. Βάλαμε τα θεμέλια για να απογειωθεί το Γαλάτσι, να γίνει ένα πρότυπο πόλης βιώσιμης ανάπτυξης. Η τετραετία Τσίρου τελμάτωσε ή πισωδρόμησε όλα τα ζητήματα. Συσσώρευσε μεγάλα προβλήματα και αδιέξοδα στο Δήμο. Το χειρότερο είναι ότι χρέωσε ανεπίτρεπτα το Δήμο(για το μόνο που γίνεται κουβέντα είναι το μέγεθος της χρέωσης!) και έκανε ανυπόληπτη την τοπική πολιτική, με τον ορυμαγδό των αφειδών προεκλογικών της υποσχέσεων που δεν πραγματοποίησε. Σε τρία Α συνοψίζεται η δημαρχία Τσίρου: ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

  Το Γαλάτσι χρειάζεται Δήμαρχο

  Το Γαλάτσι χρειάζεται

  τον Θεόδωρο Τούντα

   

  Advertisements

  Σχολιάστε

  Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

  Λογότυπο WordPress.com

  Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

  Google photo

  Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

  Φωτογραφία Twitter

  Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

  Φωτογραφία Facebook

  Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

  Σύνδεση με %s